Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golfin kausi 2018 aukaistu

Alpo Manninen

Hirvihaaran Golfin kausi 2018  korkattu

Tänä vuonna 2018 saatiin kenttä auki huhtikuun 28. päivä eli päivä myöhemmin kuin vuosi sitten. Ensimmäisenä päivänä lyöntejään pääsivät hiomaan kentän osakkaat. Kenttäyhtiö siis tarjosi pienen, mutta varmasti tärkeän edun golfyhteisön jäsenistä juuri niille, jotka mahdollistivat aikoinaan sijoituksillaan kentän rakentamisen ja hoitavat nykyään maksuvelvoitteillaan lainojen maksun ja tuovat yhtiön kassaan mukavasti vakioeuroja. Sunnuntaina 29.4. pääsevät kentälle kaikki muutkin pelaajat.

 

Ensimmäisessä ryhmässä lähtivät kenttää vaeltamaan tasan kello yhdeksän Kari Piitulainen, Pasi Kokkonen ja Kimmo Solehmainen.

-Tunnelma on totta kai hyvä, kun pääsee pitkän talven jälkeen ulkoilemaan ja pelaamaan. Yhden kierroksen olen pelannut tänä keväänä aiemmin. Se oli kilpailukierros Rönnäsissä muutama viikko sitten. Lyönti on paremmassa kunnossa kuin moneen vuoteen. Kroppa alkaa toimia, tuumii Kari Piitulainen ennen starttia.

-Minä olen käynyt pelaamassa aiemmin pari kertaa Vihdissä tänä keväänä, toteaa entinen pesäpalloilija Pasi Kokkonen.

-Tämä on ensimmäinen kotimaan lähtö. Talvella kävin vähän Espanjassa lämmittelemässä. Minä en ole asettanut kierrosmäärätavoitteita, mutta tavoitteena on mennä aamuisin nauttimaan kentälle lintujen laulusta, kertoo Kimmo Solehmainen.

 

Kentän ensimmäisen lyönnin sai tehdä Kimmo Solehmainen ja hyvin pallo lensikin. Pian ensimmäinen ryhmä oli kadonnut vauhdilla ladon taakse ja toinen ryhmä pääsi matkaan.

Jutuntekijä kelpuutettiin mukaan ja täyden neljän hengen ryhmälle lähdimme katsomaan, miten kenttä on talvehtinut, mutta ennen kaikkea lähdimme etsimään ehkä talvella hieman ruostumaan päässeitä lyöntejämme.

 

Olihan kentälle paikoitellen märkiä kohtia, kun vasta muutama viikko sitten kentän peittävillä hangilla hiihdeltiin. Greenit ja väylät olivat jo leikatut, joten kentän puolesta olisi tuloksen teko ollut mahdollista. Muut rajoitteet huolehtivat siitä, että ainakaan jutuntekijän korttiin ei tarvinnut huippulukuja kirjoittaa.

 

Kentällä näkyi aika mukavasti pelaajia, mutta tietenkään kaikki osakkeiden omistajat eivät pitäneet kiirettä, vaan odottelevat kaikessa rauhassa ilmojen lämpiämistä. Aamulla lämpötila oli noin kolme astetta, onneksi kuitenkin plussan puolella.

Toivottavasti nyt alkanut pelikausi on hyvä, jotta ihmiset pääsevät hoitamaan kuntoaan hoidettuun ympäristöön, nauttimaan hyvästä seurasta ja tietenkin vaikeasta, mutta juuri siksi niin antoisasta pelistä.

 

Alpo

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Aikaisempia kirjoituksia

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golf Oy

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Toimitusjohtaja: Ismo Piira

ismo.piira (at) hirvihaarangolf.fi puh. 0400 556578

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

hgs (at) hirvihaarangolf.fi  

Caddiemaster:

puh. 0400 212331

caddiemaster (at) hirvihaarangolf.fi

Katso kaikki yhteystiedot täältä hirvihaarangolf.fi

Uusimmat mielipiteet