Hirvihaara Golf Mäntsälä

Ladykapteeni Sanna Heiskanen

Alpo Manninen

Kapteenisto uudistuu Hirvihaara golf Mäntsälässä

Ladykapteeni Sanna Heiskanen:

-42 -vuotias luokanopettaja Jokelasta

-pelannut golfia noin 20 vuotta

-tasoitus 9,4

 

Edellisen ladykapteenin lopetettua, ei muutamaan vuoteen seurassa ole ollut virallista ladykapteenia, mutta viime syksyn syyskokous sai ehdokkaan, ja niinpä Sanna Heiskanen valittiin ladykapteeniksi viemään naisten asioita seurassa eteenpäin.

-En ole ollut aiemmin mukana seuran naistoimikunnassakaan, joten ei ollut oikein kuvaa ladykapteenin hommasta.

Löysin tietoa netistä ja myös ilmoituksen ladykapteenipäivistä. Ladykapteenien kokoontumisessa tuli paljon ideoita ja asioita, jotka kuuluvat ladykapteenille.  

Ensin ideoitiin Hynnisen Terhin kanssa, mitä omassa seurassamme voitaisiin tehdä ja sen jälkeen järjestin klubille suunnittelukokouksen.

Paikalle tuli 19 innokasta naista, kokoustila oli täynnä. Oli tosi mukava, että väkeä tuli niin paljon ja puhuttavaa riitti, iloitsee Sanna Heiskanen.

Ensimmäiseksi ladykapteeni on järjestänyt Tuusula Golfklubin pro Heini Haapalan vetämät opetustilaisuudet Tuusulaan. Opetus tapahtuu 15. ja 17.5. siten, että aamuryhmät kokoontuvat klo 10 – 12 ja iltapäiväryhmät klo 17 – 19. Heini tarjoaa neljässä tunnissa terästetyn paketin kesän kierroksista selviämiseksi 70 euron hintaan. Ilmoittautumiset toimistoon 2.5. mennessä.

Paikkoja on rajallisesti.Naisten sunnuntaina 10.6. pelataan parikilpailu. Kilpailumuoto on Best Ball ja kilpailuparit arvotaan, joten kisaan on helppo mennä yksinkin. Lisäksi paikalle tulee entiseen tapaan GolfPointin järjestämä tuote-esittely.

Joka toinen viikko parittomina viikkoina, naiset ovat päättäneet pelata yhdeksän reiän kierroksen klo 18 alkaen. Pelit alkavat 8.5.

Birdiepuu tulee entiseen tapaan klubille.

Peliretki Naantaliin ja Maskuun on saanut kannatusta. Yöpyminen olisi Naantalin kylpylässä. Lisäksi muita vierailuja lähikentille on suunnitteilla.

Naisia kehotetaan ottamaan kierrokselle mukaan kaveri näkemään, mitä golf käytännössä on. Ehkäpä sillä tavalla tulee lisää naispelaajia hienon lajin pariin.

Pelaa 100 pistettä. Kilpailu löytyy osoitteesta ladygolf.fi. Kisa alkaa toukokuussa ja siihen voi osallistua koko kauden. Kaikki osallistujat saavat mitalit.

Sanna pelaa itse paljon kilpailuja. Osa hänen koko kautena pelaamistaan 40 kierroksesta ovat kilpailuja. Hän pelaa ainakin Anna golf touria, Gloria cupia ja myös oma seuran kilpailuja. Naisten lyöntipelin mestaruuden Sanna on voittanut kolme kertaa ja naisten reikäpelin kertaalleen. Nyt ladykapteenina hän ja naistoimikunta järjestävät varmasti monta muuta kivaa tapahtumaa.

Naisia kehotetaan vastaamaan naisystävällisin golfyhteisö -kyselyyn osoitteessa ladygolf.fi.

Miehetkin ovat saaneet kilpailun bongaa lady. Voittaja on se mies, joka on kesän mittaan pelannut useimman naisen kanssa. Lista tulee klubille.

Naisille tulee oma ilmoitustaulu klubin eteiseen.

Naiset eivät ilmeisesti kovin mielellään lähde pelaamaan aivan vieraiden kanssa, joten Sanna on perustanut Hirvihaaran ladyt WhatsApp -ryhmän, jossa he voivat sopia peliseurasta kierroksille tai kilpailuihin. Ryhmään liittämisestä voi kysellä naistoimikunnan jäseniltä tai ladykapteenilta.

-Naistoimikunta oli helppo saada kokoon. Meillä on lisäkseni kahdeksan naista mukana toimikunnan työssä, toteaa uusi ladykapteeni.

Naistoimikunta:

  • Terhi Hynninen
  • Erja Lindqvist
  • Marjo Klen
  • Satu Viitala
  • Mervi Sillanpää
  • Anni Kallio
  • Tuija Kivioja
  • Tuija Koivisto
  • Sanna Heiskanen

Kunhan Sanna ja Antti saavat sovittua yhteistoiminnasta, niin yhteisön asiat ovat hyvällä tolalla. Aktivointi tuo tuloksia ja jokainen jäsen uskaltaa tulla nauttimaan hienosta pelistä omien taitojensa mukaan. Ei golfissakaan mestari synny aivan pienessä hetkessä, mutta hyvässä seurassa ja kunnon kannustuksella jokainen pääsee kehittymään ja mailoille löytyy käyttöä.

Liike tuo terveyttä!  

 

Alpo Manninen

 

 

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Aikaisempia kirjoituksia

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golf Oy

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Toimitusjohtaja: Ismo Piira

ismo.piira (at) hirvihaarangolf.fi puh. 0400 556578

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

hgs (at) hirvihaarangolf.fi  

Caddiemaster:

puh. 0400 212331

caddiemaster (at) hirvihaarangolf.fi

Katso kaikki yhteystiedot täältä hirvihaarangolf.fi

Uusimmat mielipiteet