Hirvihaara Golf Mäntsälä

SENORIGOLFIA

Alpo Manninen

Seniorigolffarit Mirja Vuori ja Seppo Pöyry

  • Finaalissa pelattiin etuysi kesän kauheimmassa sateessa. Onneksi ilma selvisi loppuväylille.

Linna Golfin kenttä oli hyvässä kunnossa, mutta olihan se märkä.

Oli se kiva tapahtuma, koska mukana olivat kaikkien senioritourien parhaat. Mukava oli kerran elämässä päästä pelaamaan tuollaisessa seurassa, se oli todellinen palkinto kesästä, kertovat omat tourinsa voittaneet ja sen vuoksi finaaliin päässeet Hirvihaara Golf Mäntsälän Mirja Vuori ja Seppo Pöyry.

Finaalissa Seppo kertoo pelanneensa viimeistä väylää lukuun ottamatta lähes parin tahtiin, mutta s hänen viimeiselle väylälleen tupsahti tulokseksi peräti 11 lyöntiä. Kuitenkin HCP-sarjan voitto tuloksella heltisi. M60 Tourissa Seppo pelasi vakuuttavavasti HCP-sarjan voiton, kun voitti yhden kisan, oli kerran kakkonen ja kaksi muutakin olivat kympin sakissa. Hieno kesä!

Mirjan N60 Tour alkoi vakuuttavasti keväällä ja tuloskunto jatkui pitkin kautta. Niinpä hän pelasi finaalissa kahden muun naisen joukossa kakkoseksi yhden pisteen voittajalle jääneenä. Oli hieno golfkesä Mirjallakin!

Valmistautuminen kaudelle 2018:

Mirja:

  • Satsaan täysillä innokkaasti ja tavoitteellisestikin. Kilpaileminen on minulle luontevaa.

Viime kesä alkoi loistavasti ja jatkui hyvänä. Odotan tuloksia tulevanakin kesänä. Wiurila, Virvik, Gumböle ja Vääksy odottavat pelaajaansa.

Jään eläkkeelle maaliskuun lopussa, joten se tekee varmasti erikoisen kesän, kun ei tarvitse ottaa huomioon työasioita.

Talvella olen hiihtänyt, jumpannut, venytellyt ja käynyt kerran viikossa lyömässä hallissa. Olin myös talvella pelaamassa lämpimässä ja vielä ennen kautta käyn pelaamassa Turkissa.

 

Seppo:

  • Oon tehnyt talven töitä niin paljon kuin koskaan. Hallissa olen harjoitellut lähipeliä ja hionut lyöntiä kerran viikossa. Ennen kautta tulee kolme jaksoa pelaamista etelässä.

Kaksi kertaa viikossa olen käynyt jumpassa voima- ja kehonhallintaharjoituksissa ja tietenkin olen hiihtänyt 4-5 lenkkiä viikossa. Ajattelin satsata ensi kesään ja tavoitteena on myös menestyä. Pelaan M60 Touria, mutta myös M50 haastajatouria, ainakin jonkin kisan. SM:t ovat tietenkin myös ohjelmassa.

Puttaaminen vähän rassaa, kun betonin päällä olevilla matoilla se on ihan eri juttu kuin aidoilla greeneillä.

Minulla alkaa vasta 11. kesä golfin parissa, joten annan kokemuksessa paljon tasoitusta enemmän pelanneille.

Minusta olisi mukavaa, jos saisimme HiGM:n senioripelaajia mukaan enemmän toureille ja saisimme myös joukkueet eri ikäluokkien toureille mukaan. Se lisäisi mukavasti seuramme tunnettuutta.

 

Hienoa, että Mirja ja Seppo ovat toureillaan vahvasti mukana jatkossakin. Heidän saavutuksille on nostettava hattua ja toivon heille menestystä tulevaisuuden myös golfhaasteissa!

 

Alpo

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Aikaisempia kirjoituksia

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golf Oy

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Toimitusjohtaja: Ismo Piira

ismo.piira (at) hirvihaarangolf.fi puh. 0400 556578

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

hgs (at) hirvihaarangolf.fi  

Caddiemaster:

puh. 0400 212331

caddiemaster (at) hirvihaarangolf.fi

Katso kaikki yhteystiedot täältä hirvihaarangolf.fi

Uusimmat mielipiteet