Hirvihaara Golf Mäntsälä

Junnujen talviharjoittelua

Talviharjoittelua Hirvihaaran golfhallissa

Juniorit harjoittelevat lyöntejä säännöllisesti klubin vieressä olevaan autotalliin perustetussa talviharjoittelupaikassa. Seuran pro Mika Asikainen kertoo, että tiistaisin harjoitellaan lyöntejä ja sunnuntaisin on Hepolan koululla muuta harjoitusta. Kilpapelaajilla harjoituksia on enemmän ja tarkoitus on käydä Lahdessa ja Vierumäellä jossakin vaiheessa, sillä on tärkeää nähdä myös pallon lentorataa. Keväällä huhtikuussa on harjoitusmatka etelään, jonne kilpapelaajien lisäksi tästäkin ryhmästä ovat lähdössä Verneri Vehviläinen ja Mikaela Front.

  • Ennen minulla oli junnumailat ja nyt ovat ensimmäistä kertaa käytössä aivan uudet mailat. Tunnen hyvin käteen, kun lyönti onnistuu. Entisissäkin oli kyllä ihan hyvä tuntuma, mutta niissä lavat olivat pienemmät ja varret lyhyemmät. Nyt uudet mailat tuntuivat heti hyviltä. Olen pelannut muutaman vuoden ja parissa kisassakin kävin viime kesänä. Ne menivät aika hyvin. Tarkoitus on kilpailla ensi kesänä enemmän, tuumii 13-vuotias Mikaela Front.
  • Tunti on riittävä aika harjoitteluun. Meinaan kisata ensi kesänäkin, viime kesänä pelasin 10-20 kilpailua, mutta aika huonosti. Pari kisaa pelasin kuitenkin top kymppiin. Harjoittelen koripalloa Järvenpäässä neljä kertaa viikossa, kertoo vuonna 2006 syntynyt Verneri Vehviläinen.
  • Hyvältä harjoitus tuntui, kun pitkästä aikaa pääsin lyömään. Viime keväästä olen golfia harjoitellut, kentällä en ole vielä pelannut. Simulaattorissa käyn joskus lyömässä näiden harjoitusten lisäksi. Nyt kun olisi lämmin suihku, toivoo 13-vuotias Joona Rantanen.

Mikaelan, Vernerin ja Joonan jälkeen harjoitustilan valtaavat kilpapelaajista Juho Hellström, Maria ja Alexander Asikainen.

  • Kaksi ainetta kirjoitin jo syksyllä ja neljä jäi täksi kevääksi. Aika riittää muuhunkin koulun ja golfin lisäksi, tuumii harjoituksensa alussa Juho Hellström.

Ryhmä saa ohjeensa Mika Asikaiselta ja harjoitukset alkavat pron tutkivien silmien alla.

 

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Aikaisempia kirjoituksia

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golf Oy

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Toimitusjohtaja: Ismo Piira

ismo.piira (at) hirvihaarangolf.fi puh. 0400 556578

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

hgs (at) hirvihaarangolf.fi  

Caddiemaster:

puh. 0400 212331

caddiemaster (at) hirvihaarangolf.fi

Katso kaikki yhteystiedot täältä hirvihaarangolf.fi

Uusimmat mielipiteet