Hirvihaara Golf Mäntsälä

Terassin avajaiset ja kapteenin kisa

Terassin avajaiset ja kauden ensimmäinen kilpailu

Terassin rakentamista on seurattu kevään ajan mielenkiinnolla facebookissa, nettisivuilla, HiGM -nettilehdessä ja paikan päällä. Lauantaina 13.5. oli terassin viralliset avajaiset hyötykäyttöön. Vielä perjantaina joitakin töitä oli kesken, mutta avajaispäivänä klo 9.00 kaikki näytti olevan valmiina.

Toimitusjohtaja Ismo Piira pyysi kapteeneita pitämään sinivalkoista nauhaa terassin ovella ja kutsui puheenjohtaja Mikkö Häikiön hoitamaan nauhan leikkaamisen.

  • Joka vuosi on yritetty tehdä jotakin pelaamisen edistämiseksi ja osakkaiden, jäsenien ja vieraspelaajien viihtymiseksi. Nyt saatiin näin upea terassi auki tälle kaudelle. Kaikki ovat varmaankin jo ehtineet tutustua terassin aurinko-osan puoleen. Nyt yritetään jatkaa kautta katetulla osalla, kertoi Mikko Häikiö.

On juhlavuosi, joten Suomi 100 -hengessä Ismo Piira julisti koko kauden kestävän kilpailun Hirvihaaran golfyhteisön jäsenille. Marttini Oy on lahjoittanut tarkoitukseen komean juhlapuukon.

  • Tän puukon saa omakseen pelaamalla Hirvihaaran kentällä 100 kierrosta tai ajanvarausjärjestelmän mukaan 100 lähtöä. Ei siis tarvitse joka kerta pelata 18 reikää. Jos sadan kierroksen pelaajia on useita, niin sitten puukko arvotaan. Viime vuonna olisi arvontaan päässyt viisi pelaajaa, sanoi Ismo Piira.

Mielenkiintoista nähdä, miten kunnon palkinto houkuttelee mukaan kuntopelaajia. Toivottavasti kannustaa mukaan kuntotsemppiin.

Kilpailun julistamisen jälkeen avajaisyleisö ja pelaajat pääsivät jopa kodikkaasti sisutettuun sisätilaan. Siellä kilistettiin kuohujuomat puheenjohtajan kanssa, nautittiin kakkukahvit ja keskusteltiin monipuolisesti golfista ja ehkäpä monista muistakin asioista ennen kapteenin kisan aloittamista.

Kapteeni Antti Karvonen kiitteli terassin rakentajia Jaria ja Markoa sekä maalaus- ja muissakin töissä avustaneita Hannua ja Anjaa. Hän kertoi myös kisaan liittyvät tärkeät pointit. Niinpä kauden ensimmäinen kisa oli valmis alkamaan yhteislähtönä tasan kello 10.00.

Mainittakoon, että kympiltä aloittanut kapteeni avasi pelin ja lyönnin jatkeeksi maailmalla kajahti terävä FORE -huuto. Luulin, että kapteenin lyönti olisi auennut oikealle, mutta mitä vielä. Antti kertoi jälkeenpäin, että huuto on peruja Aulangon Golfklubin kapteenin kaudenavusrituaaleista ja hän on ottanut saman käytännön omaan toimintaansa.

Tulokset löytyvät seuran nettisivuilta kilpailut-osiosta, joten tänne en niitä kopioi. Kuitenkin huomasin, että varsin hyviä tuloksia pelaajat pelasivat, monet menivät tasoituksensa alle ja voittaja jopa oikein reilusti. Talviharjoittelu on ilmeisesti porukoilta onnistunut varsin hyvin.

Hyvää pelikautta itse kullekin HiGM:n jäsenelle!

Alpo

 

 

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Aikaisempia kirjoituksia

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golf Oy

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Toimitusjohtaja: Ismo Piira

ismo.piira (at) hirvihaarangolf.fi puh. 0400 556578

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

hgs (at) hirvihaarangolf.fi  

Caddiemaster:

puh. 0400 212331

caddiemaster (at) hirvihaarangolf.fi

Katso kaikki yhteystiedot täältä hirvihaarangolf.fi

Uusimmat mielipiteet