Hirvihaara Golf Mäntsälä

Vuosikokouksen satoa

Hirvihaaran Golf Oy vuosikokouksessa käsiteltyjä asioita

Tunnuslukuja vuodelta 2016:

  • kenttä avattiin 18.4 ja suljettiin 2.11
  • pelattiin 23199 kierrosta
  • osakkaille myytiin kultakortteja 112 kpl, joilla pelattiin muilla kentillä 1288 kierrosta
  • Hirvihaarassa muut kultakorttilaiset pelasivat 1851 kierrosta
  • osakkeita oli käytössä 471, joilla oli 491 pelioikeutta
  • liikevaihto n. 700000 euroa
  • liikevaihdosta vastikkeet olivat 50,8%, pelimaksut 20,6 %, klubimyynti 19 %, mainosmyynti 5,9 %, range 2,1 % ja vuokraus 1,8 %
  • kauden voitto 5135,51 euroa

Osakeyhtiön hallitus kutsui osakkaat vuosikokoukseen ystävänpäiväksi. Puheenjohtaja Mikko Häikiö avasi kokouksen, esitteli hallituksen jäsenet ja kertoi yleisiä tunnuslukuja edellisestä kaudesta ja toiminnasta ja avasi myös pikkuisen tulevia kuvioita.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Anne Simolinna, sihteeriksi Mervi Sillanpää ja pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Marjo ja Hannu Klen.

Toimitusjohtaja Ismo Piira esitteli vuoden 2016 tilinpäätöksen ja muutamien tarkentavien kysymysten jälkeen tuloslaskema ja tase vahvistettiin ja hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle kokous myönsi vastuuvapauden.

Vuoden 2017 rahoitus-ja hoitovastike esitettiin pidettäväksi viime vuoden suuruisena, ja kokous hyväksyi esityksen. Toimitusjohtaja esitteli kokoukselle vuoden 2017 talousarvion ja keskustelujen jälkeen kokous hyväksyi hallituksen esityksen.

Yhtiön hallituksen jäseniksi valittiin Mikko Häikiö, Esa Kiuru, Sami Saarikivi, Arja Karvonen ja Antti Karvonen. Edellisessä hallituksessa istunut Riku Niemi ei jatka enää hallituksessa.

Kokous hyväksyi hallituksen esityksen tilintarkastajaksi.

Hallitus esitti osakeannin järjestämistä 15.2.2017 - 31.1.2018. Esitys hyväksyttiin. Osakkeet ja niiden hinta aiheuttivat paljon keskusteluja.

Antti Örn kertoi miksi hän on päätynyt ostamaan osakkeen. Hänelle ostotapahtuma oli ollut pelkkää matematiikkaa. Osakkeen ja kultakortin avulla hän paljon pelaavana saa todella edullisia kierroksia monilla erilaisilla kentillä ja lisäksi hänen poika juniorina saa pelata osakkeen avulla käytännössä ilmaiseksi. Antti Örn toi esille, että ainoastaan osakkeen omistajille luodut edut saavat aikaan osakkeiden ostoinnostusta.

Niinhän se varmaan on ja hallituksen puheenjohtaja lupasi jatkaa erilaisten uusien mahdollisuuksien miettimistä ja kehittämistä.

Varsinaisesti muita asioita ei ollut, mutta tuotiin esille, että loppuvuonna kentällä oli ollut useita ryhmiä pelaamassa ja jopa kuuraisilla viheriöillä. Toimitusjohtaja kertoi, että ainoastaan osakkeen omistajilla on oikeus pelata suljetulla kentällä ja silloinkin vain, jos kenttä ja viheriöt eivät ole jäässä. Jos vastaavaa ilmenee, niin silloin pyydettiin soittamaan toimitusjohtajalle tai kenttämestarille.

 

KUVAT:

-kokouksenvetäjät: Hallituksen puheenjohtaja Mikko Häikiö (vas.), kokouksen puheenjohtaja Anne Simolinna, kokouksen sihteeri Mervi Sillanpää ja toimitusjohtaja Ismo Piira

-tj: Toimitusjohtaja Ismo Piira esittelee vuoden 2016 tuloslaskelmaa.

Alpo Manninen

 

 

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Aikaisempia kirjoituksia

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Hirvihaaran Golf Oy

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Toimitusjohtaja: Ismo Piira

ismo.piira (at) hirvihaarangolf.fi puh. 0400 556578

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

hgs (at) hirvihaarangolf.fi  

Caddiemaster:

puh. 0400 212331

caddiemaster (at) hirvihaarangolf.fi

Katso kaikki yhteystiedot täältä hirvihaarangolf.fi

Uusimmat mielipiteet