Muokkaa

Mäntsälän Urheilijjoiden lentopalloilijat Power Cupissa

Juho Sammalisto tarkkana syöttöpaikalla Power Cupissa

Tuomas Lehto

Mäntsälän Urheilijoiden lentopalloilijat osallistuivat ensimmäistä kertaa maailman suurimpaan lasten ja nuorten lentopalloturnaukseen Power Cupiin kesäkuun alussa Raahessa. Kaikkiaan neljän päivän turnaukseen osallistui peräti 774 joukkuetta. MU:n F-juniorit pelasivat 8-9 –vuotiaiden sekajoukkueiden sarjassa upeasti neljänneksi voittaen peräti kahdeksan ottelua. Tämä on hieno saavutus pelaajilta, jotka ovat tähän mennessä harjoitelleet lentopalloa vasta alle vuoden.

Mäntsälän joukkueessa pelasivat aina iloinen Venla Nuutinen, tarkka syöttäjä Ronja Tikkanen, taitava pallonkäsittelijä Juho Sammalisto sekä nopealiikkeinen Aada Kujala. Valmentajana toimi Tanja Sammalisto. Nuoret pelaajat jaksoivat pelata jopa neljä peliä yhden päivän aikana. Ja pelien lisäksi energiaa riitti myös osallistua turnauksen avajaisiin Jukka-pojan esiintyessä turnausväelle.

Mäntsälän Urheilijat on järjestänyt lentopalloharjoituksia junioreille syyskuusta 2013 lähtien. Ensimmäisenä vuotena harjoituksiin osallistui yli kaksikymmentä 7-9 – vuotiasta lasta. Syyskuussa 2014 toiminta laajenee siten, että harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki alakoulun 1.-4. –luokkalaiset.

Teksti: Teemu Niemelä

Kuva: Tuomas Pelto

Mäntsälän Urheilijat

Mäntsälän Urheilijat ry on perinteikäs, vuodesta 1946 alkaen toiminut monilajiseura. Urheilutoimintaa Mäntsälässä on ollut kyläseurojen järjestämänä jo yli 100 vuoden ajan. Kyläseuroja, joiden avulla toiminta on mahdollista myös sivukylillä, on tällä hetkellä toiminnassa kymmenen.

 

Mäntsälän Urheilijoissa urheillaan kahdeksassa lajijaostossa jotka ovat ammunta, hiihto, jalkapallo, koripallo, lentopallo, pyöräily, suunnistus ja yleisurheilu.

 

 

Mäntsälän Urheilijat ry

 

Keskuskatu 14 L 2
04600 Mäntsälä

Katso myös kotisivut: www.mantsalanurheilijat.fi