Paikalliset

Mäntsäläläisjoukkueet vastakkain juniorien Itä-Uudenmaan mestaruusfinaalissa

Kapina hyökkää kohti MU Vihreiden maalia oikean laidan kautta.

Pasi Huuhtanen

Mäntsälän juniorijalkapallolla oli aktiivinen viikonloppu viime viikolla.

Kirkonkylän kentillä pelattiin Karuselliturnaus, joka täytti urheilupuiston alueen futiskentät juniori-ikäisillä.

tapahtumaan osallistui myös iso joukko lasten vanhempia ja Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaoston aktiiveja.

Karusellin lisäksi futisjunnut kisasivat ainakin Porvoon Hamarissa. Siellä oli panoksena voitto tapahtumassa, joka oli nimetty Itä-Uudenmaan mestaruusturnaukseksi. Ikäluokka oli vuonna 2008 syntyneet, joskin joukkueissa pelaa jonkin verran myös tätä nuorempia ja vanhempia.

Turnauksessa kävi niin, että finaalissa pelasivat lopulta vastakkain kaksi mäntsäläläisjoukkuetta, FC Kapina 08 ja MU Vihreät 07-09.

Molemmat Mäntsälän joukkueet selvittivät tiensä kolmen joukkueen alkusarjasta eteenpäin kahdella voitolla ja vielä samoin numeroin.

Kapina voitti järjestävän seuran ToBK:n 3-0 ja MU Vihreät Halkian Alun samoin numeroin. Fc Kapina voitti Sibbo Vargarnan 4-1 ja MU Vihreä FC Futuran samoin numeroin.

Välierissä Kapina pelasi varsinaisen peliajan tasan ToBK:n kanssa, mutta pääsi jatkoon rangaistuslaukauskisassa. MU Vihreät voitti Sibbo Vargarnan puhtaasti 4-0.

Finaali oli äärimmäisen tiukka. Kapina riistäytyi alussa 2-0 johtoon, mutta MU Vihreät kiri tasoihin. Ottelun loppuvaiheilla Kapina onnistui kolmannen kerran maalinteossa ja nappasi mestaruuden itselleen finaaliluvuin 3-2.

Kapinan voittajajoukkueessa pelasivat Atte Aaltonen, Nuuk Bagge, Johnny Glad, Artjom Ivanov, Leevi Kuusimäki, Miro Näkki, Veeti Rahijärvi, Matias Ritvanen, Oliver Saarela, Rafael Saastamoinen, Sebastian Salmi ja Eeli Wright.

Mäntsälän Urheilijoiden joukkueessa pelasivat Kalmer Gutmann, Tara Hautala, Stef Jansen, Niko Kokkonen, Viljami Kuiri, Axel Mettenranta, Pasi Remes, Mojtaba Shariffi, Joona Siitari ja Joel Tuominen.

Joukkueiden tsempparipelaajiksi valittiin Leevi Kuusimäki Kapinasta ja Tara Hautala MU Vihreistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat