Urheilu

Kultaleijona Kaapo Kakko pikavauhtia NHL-testeihin – "En tiedä tarkalleen, mitä tapahtuu"

Suomen Jääkiekkoliitto

Jääkiekkoilija Kaapo Kakko suunnistaa Leijonien kultajuhlista pikaisesti NHL:ään tänä kesänä varattavien pelaajien testileirille (NHL Combine) Buffaloon. Kakko varataan kaikkien ennusteiden mukaan NHL-drtaftissa joko ykkösenä tai kakkosena.

Suomi voitti maailmanmestaruuden sunnuntaina kukistettuaan Kanadan MM-finaalissa. Leijonat saapui Suomeen maanantaina ja illalla vietettiin kansanjuhlaa Helsingin Kaisaniemessä.

– Olen innoissani testileiristä. Olen kuullut jotain NHL Combinesta, mutta en tiedä tarkalleen, mitä tulee tapauhtumaan. Aika näyttää. En ole valmistautunut millään tavalla, koska olen pelannut niin paljon jääkiekkoa viimeisten viikkojen aikana, joten ole keskittynyt siihen, Kakko kertoi NHL:n verkkosivuilla.

Kakon ainoa "uhkaaja" NHL-draftissa, myös MM-jäillä nähty yhdysvaltalaissenttteri Jack Hughes saapui testileirille jo maanantaina. Kakon pitäisi liittyä kiekkolupausten joukkoon tiistaina..

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Triplamestari Kaapo Kakko sai mailasta päähän summerin soidessa – "Uskon, että nimi on jäänyt nyt mieleen"27.5.2019 07.54
Kaapo Kakko: Näin Ruotsi saatiin turhautumaan – "Puolustajat heittivät hyviä kuteja viivalta"24.5.2019 08.19

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat