Paikalliset

Antti Rinne pääsemässä läpi

Keto-Huovinen sinnittelee melko lähellä läpipääsyä

Pihla Keto-Huovinen.

Pasi Huuhtanen

Sdp:n mäntsäläläinen puheenjohtaja Antti Rinne on odotetusti uusimassa paikkansa kansanedustajana. Rinne on demareiden ykkönen Uudenmaan vaalipiirin äänissä, kun ääniä on laskettu reilut 25 prosenttia.

Rinne käy kovaa kisaa puolueen suurimmasta äänimäärästä Maria Guzeninan kanssa. Äänien ero on nyt muutaman kymmenen luokkaa, kun molemmilla on vajaat 4000 ääntä.

Kokoomuksen ensikertalainen eduskuntavaaliehdokkaana, Pihla Keto-Huovinen on myös tekemässä kelpo tulosta. Hän on sadan äänen päässä viimeisestä kokoomuslaisesta läpipääsijästä Mervi Kataisesta.

Keto-Huovisella on tässä vaiheessa ääntenlaskentaa enemmän ääniä kuin esimerkiksi Eero Lehdellä, joskin ero on pieni.

Perussuomalaisten Satu Lampi Mäntsälästä on myös kiinni hyvässä saaliissa. Hän on puolueensa listalla kahdeksanneksi eniten ääniä kerännyt, kun puolue on saamassa viisi edustajaa Uudeltamaalta.

Muut mäntsäläläiset edustajat ovat jäämässä selvästi pienemmille äänimäärille. Neljänneksi eniten ääniä oli tässä vaiheessa keskustan Jyrki Kososella, viiden oli vasemmiston Emilia kankaanpää, kuudes Susanna Koivula (kd) ja seitsemäs Heikki Hankila (keskusta).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat