Paikalliset

Vuoden mäntsäläläiseksi valittu Suvi Pirkola: Kiitos kuuluu kylän väelle

Suvi Pirkola palkittiin vuoden mäntsäläläisenä helmikuun alussa.

Nina Lepola

Facebookin Mäntsälä -ryhmässä alkuvuodesta järjestetyn vuoden mäntsäläläinen -äänestyksen voitti ylivoimaisesti Suvi Pirkola (356 ääntä).

Toiseksi sijoittui Olli Kandelin (183) ja kolmanneksi Panimo Kiisken Pasi Kiiskinen ja Janne Ahola (76).

K-Market Kaunismäen kauppias Suvi Pirkola häkeltyi voitosta kuultuaan.

– Tuntuu todella hyvältä, olen ihan pökerryksissä kun kaikki kiitos tehdystä työstä tulee kerralla, Pirkola toteaa hymyillen.

Pirkolat valittiin aiemmin tänä vuonna K-ryhmän vuoden kauppiaiksi Uudellamaalla.

– Mäntsäläläisille kuuluu kyllä isoin kiitos sitä avoimuudesta millä he ovat mahdollistaneet sen, että eri järjestöihin, yhdistyksiin ja tapahtumiin on helppoa tulla mukaan. Positiivisuus puolin ja toisin tarttuu, ja silloin kun muut antavat itsestään parasta, on siihen helppoa ja turvallista vastata, Pirkola lisää.

Hänelle on ollut tärkeää se, kuinka kiinnostuneita oikeasti mielipiteistä ollaan, kun puhutaan kunnan kehityksestä, ja kuinka sydämellään tekeminen huomioidaan.

– Jotenkin tuntuu, että Mäntsälä on herännyt siihen kuinka kiva paikka tämä on asua, ja kaivataan sitä yhteisöllisyyttä, mitä täälläkin on varmasti joskus ollut. Ihmiset tekevät Mäntsälän, ja olen kyllä tosi otettu siitä, että tavastani toimia on tykätty ja se on otettu kantavaksi tekijäksi, Pirkola tuumailee.

Hän toivoo voivansa jatkossakin positiivisesti vaikuttaa asioihin, ja erilaisista tunnustuksista saa voimaa tehdä enemmän.

Pirkola palkittiin viime perjantaina, edellisvuoden voittaja luovutti kaiverretun kiertävän pokaalin sekä skumppapullon. Palkintoja Pirkola sai Terveyskoodilta, Helmililjalta, Suvi Liljalta, Salla Hammertilta ja Siru Vainiolta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat