Puheenaihe

Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni irtisanoutui – "Kannan vastuuni tästä virheestä"

Marja Aarnio-Isohanni

MTV:n uutisvideo

Kohun keskelle joutuneen Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni irtisanoutuu, kertoo hoivakotiyhtiö tiedotteessaan.

–Tässä tilanteessa näen oikeaksi ratkaisuksi irtisanoutua. Pääpaino on työssäni ollut kasvussa ja kannattavuudessa, ja henkilöstöasiat ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Tästä kärsii nyt koko yritys ja kaikki sen työntekijät. Olen erittäin pahoillani siitä, ja kannan vastuuni tästä virheestäni, toimitusjohtaja toteaa Esperi Caren tiedotteessa.

Valvira keskeytti perjantaina Esperi Caren Kristiinankaupungissa toimineen hoivakodin toiminnan. Taustalla olivat hoitotyöhön liittyvät laiminlyöntiepäilyt. Yhden asiakkaan epäillään kuolleen hoitovirheen takia. Toiminnan pyörittäminen siirtyi väliaikaisesti kaupungille.

– Olen myös surullinen henkilöstömme puolesta, sillä meillä on paljon työhönsä suurella sydämellä suhtautuvia työntekijöitä, joita kohtaan tämä keskustelu huonosta hoivasta tuntuu ikävältä. Kristiinankaupungin Hoivakoti Ulrikan väitettyä kuolemantapausta olemme selvittäneet perin pohjin, eikä selvityksemme pohjalta ole löytynyt raporttia tai pyydettyä selvitystä tällaisesta. Lähtöni yhteydessä haluan sanoa tämän.

Lue myös: Näin kohuttu Esperi-pomo Marja Aarnio-Isohanni tienaa – 2 vuodessa yli 6 330 000 euron tulot

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Näin kohuttu Esperi-pomo Marja Aarnio-Isohanni tienaa – 2 vuodessa yli 6 330 000 euron tulot28.1.2019 09.24
Kansalaisjärjestö väittää: Kohun keskellä oleva Esperi Care välttelee veroja – sama tapa kuin Carunalla28.1.2019 20.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat