Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Elina Alanko yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi

Elina Alanko valittiin vuosi sitten Mäntsälän vuoden 2017 yrittäjänaiseksi.

Pasi Huuhtanen

Kipa-kirjakauppaa ja Mäntsälän Kirjapainoa pitävä Elina Alanko on Mäntsälän Yrittäjien puheenjohtaja vuoden 2019 alusta lähtien.

Tehtävän nykyinen haltija Eero Kokko toimi puheenjohtajana 11 vuotta. Nyt Eero Kokko ei ollut enää käytettävissä.

Kokouksessa ehdotettiin kahta henkilöä, ja puheenjohtaja ratkaistiin äänestyksellä. Elina Alanko toimii tällä hetkellä Mäntsälän Yrittäjien hallituksessa 2. varapuheenjohtajana ja tiedottajana. Alanko on ollut Yrittäjien hallituksessa 16 vuotta.

Hänen isänsä, päätoimittaja-toimitusjohtaja Reijo Alanko, oli yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja, kun se perustettiin helmikuussa 1975.

Yrittäjien syyskokouksessa valittiin myös uusia jäseniä hallitukseen. Erovuoroisista jatkavat Kari Kuisma, Maarit Puirava ja Suvi Pirkola.

Uusia ovat Harri Piiparinen ja Sirkku-Maaria Karvinen sekä hallitukseen valittu Eero Kokko. Hallituksessa jatkavat Mari Virolainen, Jari Sillanpää, Pekka Karjalainen, Helena Vainio ja Risto Isokangas.

Yhdistyksen puheenjohtaja Eero Kokko esitteli Mäntsälän Yrittäjien toimintasuunnitelman ensi vuodelle. Kevääksi on suunnitteilla y-treffit, rekrytapahtuma, kevätretki, kesänavaustapahtuma, mainoskilpailu ja koulutusta. Syksyllä vietetään grilli-iltaa, järjestetään jäsenille elokuva- tai teatteri-ilta, y-juhla ja myös koulutusta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat