Paikalliset

Perheyritys avasi Mäntsälään

Vural Karan toiveena on, että Pizza Timestä tulee Mäntsälän paras paikka.

nina lepola

Mäntsälän katukuva täydentyi pari viikkoa sitten uudella pizzerialla, kun Pizza Time avasi ovensa.

– Olemme tehneet tätä työtä jo liki kymmenen vuoden ajan, tämä on perheyritys, jossa minä, isäni, äitini, veljeni ja serkkuni olemme tehneet töitä yhdessä. Tätä ravintolaa pyöritän kuitenkin ihan itse, ravintolan omistaja Vural Kara kertoo.

Yrityksellä on pizzeriat Järvenpäässä sekä Vantaan Leinelässä, ja idea Mäntsälään laajentumisesta tuli Coto Grill & Bar- omistajalta Erkan Bayarilta, jonka Kara on tuntenut jo entuudestaan.

Pizza Time avattiin paikalla lopettaneen Mäntsälän Pizzakeskuksen entisiin tiloihin, jotka remontoitiin täysin.

Asiakaspaikkoja Pizza Timellä on 24 sekä sisällä että ulkoterassilla. Alkoholioikeuksia ei ole.

Kara suunnitteli persoonallisen sisustuksen itse. Pizza Timestä löytyy lapsille oma leikkinurkkaus. Lisäksi asiakkaille on kirjahyllyllinen kirjoja, joita voi lukea ruokaa odottaessa, syönnin lomassa tai lainata omaan käyttöön.

Pizza Time tarjoaa pizzaa, kebabia, burgereita sekä salaatteja. Pizzoissa on ohuet pohjat ja asiakas voi halutessaan valita pizzaansa kastikkeen talon erilaisista kastikevaihtoehdoista.

Myös kebabeihin on satsattu ja listalta löytyy kanakebabiakin.

– Ensimmäistä kertaa Suomessa tarjoamme shawarma-lihaa, joka on hyvin erityistä naudanlihaa. Ystävälläni on Tanskassa iso lihayritys, ollut jo 30 vuotta, ja hän tekee shawarma-lihan minun reseptilläni Kebablihamme on erityistä ja tulee samalta yritykseltä. Emme käytä kebabkastiketta kebab-annoksissamme, kertoo Vural Kara.

Pizza Timellä on kotiinkuljetus, ja annoksia voi tilata niin yrityksen kotisivuilta, Pizza Onlinestä kuin perinteisesti puhelimella soittaen.

Kotisivuilta tilatessa yhden annoksen mukana saa yhden 0,33 litran juoman. Juomatarjous on voimassa myös lounasaikaan klo 10.30-14.00.

Pizza Time Mäntsälä

Keskuskatu 4

Ma-to 10.30–22.00

Pe 10.30–05.00

La 11.00–05.00

Su 11.00–22.00

puh. 050 470 2030

pizzatime.f

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat