Puheenaihe

Hector palaa lavoille sydänleikkauksen jälkeen – konserttikiertueen nimessä vahvaa ironiaa

Hector palaa lavoille joulukuussa.

Press photo

Suomalaisen popmusiikin legenda Hector joutui viime lauantaina sairaalahoitoon. Hänet kotiutettiin sairaalasta tiistaina ja hän toipuu parhaillaan hyvin. Samalla hän valmistautuu toivuttuaan kunnolla joulukuussa käynnistyvään konserttikiertueeseen.

Hector joutui viime lauantaina sairaalahoitoon pariksi päiväksi vakavan sairauskohtauksen vuoksi. Sydämen laskimosuonissa todettiin kaksi tukosta ja hänelle tehtiin molempiin suoniin onnistunut pallolaajennusoperaatio. Hector välittää kiitoksensa hänestä suurella ammattitaidolla huolehtineille lääkäreille ja hoitajille.

Sepelvaltimotaudin hoitoon kuuluvat keskeisesti monipuolinen lääkitys, terveellinen ruokavalio ja liikunta. Hectorin tavoitteena on nousta joulukuussa konserttilavoille. Kiertueen nimi on "Hengissä Joulun Hengessä. Konserteissa kuullaan myös Hectorin uusia joululauluja.

Hector nähdään jouluisella ja jo perinteiseksi muodostuneella minikiertueella sunnuntaina 2.12. Helsingin Kulttuuritalossa, maanantaina 3.12. Jyväskylän Paviljongissa ja tiistaina 4. joulukuuta Tampere-talossa. Suunnitteilla on jopa muutamia lisäkonsertteja, jotka julkistetaan myöhemmin.

Hectorin ”ensimmäinen ja viimeinen” joululevy, kuten hän itse asian ilmaisee, julkaistaan marraskuussa. Albumi on nimeltään "Hectorin joululevy". Lisäksi Hector kirjoittaa parhaillaan jatkoa viime vuonna julkaistulle Asfalttihippi–muistelmakirjalleen. Teos julkaistaan ensi vuoden syksynä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat