Paikalliset

Kulmakonditoria avaa Mäntsälässä 6. huhtikuuta

Menu Lounaslistan lisäksi yli 90 ruoka-annosvaihtoehtoa.

Terhi Toivonen (vas.) tulee yrittäjäksi Mäntsälän Kulmakonditoriaan. Tarja Aromaa on ketjun toimitusjohtaja.

Pasi Huuhtanen

– Olin Mäntsälässä toissa viikolla arkiaamuna yhdeksästä alkaen. Yllätyin siitä, miten vilkas keskusta oli heti aamusta alkaen ja pitkin päivää. Hyvällä ja odottavalla mielellä tulemme Mäntsälään, Kulmakonditoria-ketjun toimitusjohtaja Tarja Aromaa kertoo.

Konditoria on auki joka päivä.”

Kulmakonditoria avaa kahvila-ravintolan kirkonkylän keskustassa pian pääsiäisen jälkeen 6. huhtikuuta.

Liike on nimensä mukaisesti Kulmakonditoria, sillä se sijaitsee pian valmistuvan K2-talon kulmauksessa. Maisemat ovat Rai-torille ja Keskuskadulle Amizzan kortteliin päin.

Mäntsälän liikkeeseen tulee franchise-yrittäjä. Hän on Terhi Toivonen.

Toivonen on pitkän linjan kulmakonditorialainen. Toivonen on vetänyt Keravan Kulmakonditoriota jo 18 vuotta.

Mäntsälään hän lupaa upean kahvi- ja ruokapaikan.

– Talo on uusi ja sijainti mahtava. Konditoriasta tulee vähintään yhtä hieno kuin tämä, Toivonen naurahtaa. Istumme Hyvinkään Willan tyylikkäässä Kulmakonditoriassa.

Mäntsälän liike on toimintaperiaatteeltaan samanlainen kuin Willa. Ruuan ja juomien valinta tehdään itsepalvelutiskillä.

Ruuat tarjoillaan pöytään. Tarjolla on runsas ruokalista. Lounaslistan lisäksi on menu, jossa on yli 90 ruokavaihtoehtoa.

Asiakaspaikkoja tulee 60 ja konditorialla on myös terassi rakennuksen kulmassa.

Mäntsälän liike on yhdeksäs Kulmakonditoria.

Muiden sijaintipaikat ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Riihimäki ja Vantaalla Tikkurila ja Myyrmanni.

Viimeisimmät uudet ovat Kulma EasyDeli Järvenpäässä, joka avattiin syksyllä 2016 ja Kulma Deli Hyvinkäällä Sveitsin Viihdekeskuksessa, joka avattiin lokakuussa 2017.

Ne kaksi poikkeavat konseptiltaan muista Kulmakonditorioista, mutta Mäntsälään on tulossa perinteisempi malli.

Kun konditoria avaa, Mäntsälästä saa kahvia ja herkkua joka päivä eli myös viikonloppuisin, Aromaa ja Toivonen lupaavat.

Tarkat aukioloajat määrittyvät kysynnän mukaan.

Mäntsälän konditoriaan tulee noin kymmenen työntekijää. Osa on jo valittu.

– Tulossa on muun muassa kaksi mäntsäläläistä tyttöä, Toivonen kertoo.

Kulmakonditoria valmistaa paljon itse

– Meillä on esimerkiksi omat salaatinkastikkeet ja oma leipomo, joka tekee melkein kaikki tarjottavat leivonnaiset. Croissantit ovat poikkeus, ne vain paistetaan myymälöissä, Aromaa kertoo.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat