Hirvihaaran setti menossa Idolsissa

Hirvihaaran kartano on ollut mukavasti esillä Idols-laulukisassa Nelosella eilisillasta alkaen.

Monet kisaajista sanoivat että paikan ansioista jaksoivat pitkä kuvauspäivät."

–Hirvihaaran kartano on Idolsin koelauluista eteenpäin päässeiden laulajien seuraava vaihe Idols kilpailussa. Siellä heitä testataan joka päivä vaihtuvin tehtävin ja joka päivä puolet kilpailijoista joutuu lopettamaan kisan, Nelonen median tuottaja Mia Paavonen kertoo.

Toinen Hirvihaara-osuus nähdään tänään torsataina kello kahdeksalta alkaen.

– Kartanoviikko on hyvin paineistettu vaihe. Kisaajat tarvitsivat paikan jossa saavat täysillä keskittyä ja harjoitella, jotta pysyvät kisassa mukana, Paavonen perustelee tuloa Hirvihaaraan..

Kartanoa parempaa paikkaa olisi ollut vaikea löytää, Paavonen sanoo.

– Se oli täydellinen paikka tähän, sillä se oli täysin vastakohta stressaavalle tilanteelle ja toi kisaajiin luonnon voimauttavaa rauhaa. Ystävällinen henkilökunta auttoi jaksamaan tarjoamalla hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua. Eli puitteet olivat loistavat ja sijainti sopivan rauhallinen, mutta lähellä pääkaupunkia.

– Monet kisaajista sanoivat että paikan ansioista jaksoivat pitkä kuvauspäivät. Kuvauksellisesti Kartanon tiluksilta löytyi ohjelman vaativia kuvauslokaatioita ja Kartanon lasipaviljonki oli fantastinen kilpailijoiden lauluesityksiin.

Kartanoviikosta tulee 4 jaksoa ja niiden ulostulot ovat 11., 12.,18. ja,19. lokakuuta.

Written by:

Pasi Huuhtanen

Ota yhteyttä