MU:n futisjoukkue putosi vitoseen

MU:n jalkapalloilijat jatkavat ensi kaudella 5-divisioonassa.

Mäntsälän Urheilijat päätti kautensa viime perjantaina kotiotteluun FC Vantaata vastaan.

Lähtökohdat olivat vaatimattomat: kumpikin joukkue oli varmistanut putoamisen, eikä kummankaan joukkueen sijoitus voinut muuttua.

Viimeinen peli oli lohkonsa viimeiseksi jääneen MU:n koko kauden mikrokosmos: vajaalukuinen, huonosti treenannut ja tasoltaan riittämätön miehistö lähti yrittämään parhaansa, mutta lopussa jäi vain luu käteen.

FC Vantaa aloitti terävämmin, mutta Jesse Kokon hieno yksilösuoritusmaali piti MU:n mukana ottelussa.

Maalin jälkeen mäntsäläläisiltä kirposi kuitenkin pelistä ote täysin. Lopullisesti pelin sotkivat loukkaantumiset. Lopputulos oli 1-6.

– 11 pelaajaa ja valmentaja ainoana vaihdossa. Mikko Hovin loukkaantumisen jälkeen olimme ilman vaihtomiehiä. Tunnin jälkeen Lampirannan Topin krampit varmistivat, että pelasimme pelin loppuun vajaalla, tuskaili valmentaja Jukka Bergström.

Kauden päätyttyä MU putoaa ensi kaudeksi vitoseen hakemaan uutta nousua.

– Kaudesta jäi päällimmäisenä mieleen karmea pelaajapula. Varsinkin avoin ilmasilta Riihimäelle ennen kautta ja jopa sen aikana rokotti jo valmiiksi kapeaa rinkiä ankarasti, vieläpä sieltä parhaasta päästä, Bergström summaa:

– Toukokuussa näytti jo siltä, ettei kautta saada pelattua loppuun.

Pelaajamäärän lisäksi ”Bärre” myöntää laadun olleen riittämätöntä nelosessa pärjäämiseen.

– Pelillisesti tasomme ei riittänyt kuin hetkittäin, ja nekin ilman yhtäkään hyvää 90-minuuttista. Sikäli putoaminen on ansaittua ilman selittelyjä.

– Tuleva kausi on haastava joukkueelle ja toivonkin, ettei siitä muodostu samanlaista via dolorosaa.

Written by:

Ota yhteyttä