Asiasanasta lisää

19.10.2019 09.00

Ruoka

Lihankorvikkeet helposti osaksi arkea – Uutuustuotteilla kotikokki tekee maukasta ja lihanhimoisellekin kelpaavaa kasvisruokaa

18.10.2019 18.00

Puheenaihe

MT: Enemmistö ei vähentäisi liha- ja maitotuotteita julkisessa ruokailussa – maaseudulla ja kaupungilla selkeät näkemyserot

17.10.2019 14.42

Puheenaihe

Pakastepizzan valmistus on yksinkertaista, mutta moni tekee sen silti väärin – Näillä vinkeillä onnistut

17.10.2019 13.15

Puheenaihe

IS: "Olen nähnyt viime aikoina vähän jänniä tulkintoja nurmesta" – Tutkija ihmettelee perusteita, joiden mukaan Unicafe luopuu naudanhihasta

16.10.2019 19.10

Puheenaihe

Helsingin yliopiston ravintolat luopuvat naudanlihasta – "On tullut huolestunutta palautetta"

16.10.2019 18.00

Puheenaihe

Kupissasi oleva tee on saatettu kerätä vain kahden euron päiväpalkalla – Raportti: Sertifioinnit eivät takaa hyviä palkkoja teeplantaasien työntekijöille

12.10.2019 08.30

Ruoka

Suklaakakun herkullinen mehevöittäjä– Syyssesongin koristeellisin kasvi yllättää monikäyttöisyydellään

11.10.2019 08.48

Puheenaihe

Ruisleipä edelleen kuluttajan mielessä terveellisin viljatuote – katso kuinka kaurapuuro sijoittuu

10.10.2019 20.54

Puheenaihe

Kasvisruokaa joka päivä tarjolle lukioihin ja ammattikouluihin – ruokasuosituksessa kiinnitetään huomiota myös ruokahävikkiin

10.10.2019 09.19

Puheenaihe

Tämä ympäristöongelma tappaisi ihmiskunnan vuoteen 2080 mennessä – HS: Esimakua saatu jo Yhdysvalloista

Sivut